Usluge ...

Za uspješno poslovanje Vaše tvrtke posvetite se u potpunosti, a brigu o informatičkom sustavu prepustite nama. Dakako, tu smo ukoliko želite stručno mišljenje prilikom nabavke informatičke opreme, tako da sredstva ne utrošite na skupu i nekompatibilnu opremu. Zato Vam nudimo potpunu profesionalnu uslugu održavanja vaše opreme i praćenja vašeg razvoja.

Pod uslugama sporazumjevamo:
  ugovorno mjesečno održavanje sustava,
  servisiranje računala i računalne opreme,
  antivirusna zaštita,
  sigurnosne kopije podataka,
  projektiranje i izrada lokalne mreže,
  informatičke konzultacije,
  edukacija....

Ugovorno mjesečno održavanje sustava:

Osigurajte se da u svakom trenutku imate brzu i efikasnu uslugu u rješavanju vašeg problema, tako da izaberete model usluge koji najbolje odgovara vašem poslovanju:

FLEX
o Bez mjesečnog paušala;
o Vrijeme odaziva do 8 sati;
o Podrška 9-17 sati (radnim danom);
o Godišnji pregled računalne opreme i IT consulting.

BUSINESS
o Paušalna mjesečna naknada min. 500 kn (ili 100 kn po računalu);
o Vrijeme odaziva do 4 sata;
o Podrška 8-17sati (radnim danom i subotom);
o Popust na usluge do 20%;
o Polugodišnji pregled računalne opreme i IT consulting.

PARTNER
o Paušalna mjesečna naknada min. 1.000 kn (ili 200 kn po računalu);
o Vrijeme odaziva do 3 sata;
o Podrška 24 sata;
o Popust na usluge do 40%;
o Kvartalni pregled računalne opreme i IT consulting.

Ovo su bazni modeli, ali također se prilagođavamo Vašim potrebama poslovanja. Ponuđeni modeli vrijede za područje Grada Dubrovnika, a za ostala područja po dogovoru. Cijena radnog sata iznosi prema važećem cjeniku.

Servisiranje računala i računalne opreme
Vaše računalo je usporeno, neće na internet, "čudno" se ponaša ili pak uopće ne "pali".... vrijeme je da se obrate Servis Centru. Naše će stručno osoblje ustanoviti grešku na vašoj informatičkoj opremi i u kratkom roku opremu staviti u punu funkciju. Ukratko, nudimo slijedeće usluge: reinstalacija operativnog sistema (MS Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7), sa pripadajućim aplikacijama (MS Office, Nero, Anti-Virusni programi ...), update softwarea, uklanjanje računalnih virusa, spywarea, dialera, ugradnja komponenti, nadogradnja računala, backupiranje i spašavanje podataka, čišćenje računala i računalne opreme itd...
Ukoliko želite možemo intervenirati i na Vašoj lokaciji. Posebne pogodnosti možete ostvariti sklapanjem ugovora o mjesečnom održavanju informatičke opreme. Uzimajući u vidu stručnost, brzinu i efikasnost dovoljni je razlog da pridobijemo Vaše povjerenje i posao odradimo na obostranu korist.


Projektiranje i izrada lokalne mreže
Imate dva i više računala. Na jednom je printer, sa drugim idete na internet, na trećem su programi ... A zašto nebi svo to radili sa jednog mjesta, ne ometajući druge. Naravno, rješenje je jednostavno: povežite se!
Mreža je u današnje vrijeme uobičajen pristup vođenju poslovanja. Povezivanjem računala u mrežu i stručnim podešavanjem iste maximalno stavljate u funkciju Vaše informatičke resurse, što pridonosi lakšem i kvalitetnijem poslovanju.

U mogućnosti smo ponuditi vam cjelovita rješenja zasnovana na opremi u potpunosti podređenoj vašim potrebama i željama.
Mrežno ispitivanje, dijeljenje datoteka, pristup internetu, zaštita podataka i sve ostale pogodnosti vezane uz umrežene sustave, ne moraju biti povlastica velikih tvrtki i organizacija sa neograničenom sredstvima.
Od najmanjih do najvećih sustava, vršimo cjelokupnu uslugu:
- projektiranje, savjetovanje, kabliranje, instalaciju opreme i programa, izradu procedura arhiviranja i zaštite podataka te preinake i održavanje postojećih sustava, otklanjanje problema i kvarova.